Kiderült, hogy Joris Mathijsen valószínűleg kihagyja a hollandok első meccsét Dánia ellen, valamint az is, hogy van Persie lesz az Oranje első számú centere, Huntelaar pedig csupán a cserepadon kap helyet. A gyors helyzetjelentést követően pedig szeretnénk férfiolvasóinknak kedvezni és egy gyönyörű, ledér holland hölgyet, Doutzen Kroest ajánljuk szíves figyelmükbe. Akik olvastak bennünket korábban is, már találkozhattak vele, de azt hiszem ők sem fognak fanyalogni, amiért még egyszer bemutatjuk :).

A szupermodell 1985. január 23-án született .

Karrierje egy nyári táborozáson kezdődött, mikor arról panaszkodott, hogy nincs zsebpénze. Egyik barátja azt tanácsolta neki, legyen modell. Doutzen nem tartotta túl jó ötletnek, hogy fényképeket küldjön be magáról ügynökségeknek, inkább arra várt, hogy fedezzék fel őt is egy éjszakai szórakozóhelyen, mint Claudia Schiffert. Végül is mindenfelé elküldte a képeit, úgy, hogy sem a családjának, sem barátainak nem szólt erről. Ha beválogatják, akkor így egy sokkal jobb történetet tud elmondani a sajtónak, ha pedig elbukik a kiválogatásokon, akkor is megmarad a tekintélye. Egy amszterdami ügynökség rögtön szerződést kötött vele.

Volt már a Time, a Vogue, a Harper's Bazaar, és a Numero címlapján, valamint szerepelt 2005-ben a Victoria's Secret divatbemutatóján is. Augusztusban őt választották Christy Turlington helyére a Calvin Klein kampányba. Rendszeresen szerepel a Victoria's Secret katalógusaiban,valamint a Gucci, Tommy Hilfiger, Escada, Dolce & Gabbana, Valentino, és a Neiman Marcus kampányokban.

2005-ben őt választották a Vougers.com olvasói az év modelljévé.

Képek a tovább gomb után.

 

 

1 komment

Címkék: hollandia euro2012 oranje hup holland hup

A bejegyzés trackback címe:

https://huphollandhup.blog.hu/api/trackback/id/tr614571609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

van der fan 2012.06.07. 17:57:37

Mathijsenért kár, viszont az, hogy RVP a kezdő szerintem teljesen érthető. Élete egyik legjobb szezonját futja, ráadásul Huntelaar az utóbbi meccseken nem nagyon tudott hozzátenni a játékhoz.
Az idei kedvencem Willems. Nagyon jól végzi a dolgát, akár támadásról, akár védekezésről van szó.
süti beállítások módosítása