Legalábbis Adri van Tiggelen szerint, aki tagja volt az 1988-ban Európa-bajnoki címet nyerő holland válogatottnak. A korábbi remek játékos a NUSportnak kifejtette, szerinte Klaas-Jan Huntelaarnak kellene megadni a kezdőcsapatbeli tagságot a további Európa-bajnoki meccseken.

 

Eljött az idő arra, hogy Huntelaar kezdjen centerben, elég volt Van Persie-ből! Van Persie-nek fantasztikus volt az idénye az Arsenalban, de a válogatottban rendszeresen csalódást okoz. A dánok ellen egyáltalán nem játszottunk jól, nem volt bennünk tűz és szenvedély. Azt hallom mindenhonnan, hogy rengeteg nagy helyzetünk volt, de nem biztos, hogy ugyanazt a meccset néztük... Egyszerűen nem engedhetünk meg magunknak ilyen vereségeket. Sokkal többet kell mutatnia a válogatottban" – mondta Van Tiggelen.

Ti mit gondoltok erről?

5 komment

Címkék: foci futball hollandia euro2012 oranje klaas jan huntelaar robin van persie hup holland hup adri van tiggelen

A bejegyzés trackback címe:

https://huphollandhup.blog.hu/api/trackback/id/tr614578579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G_Norton 2012.06.11. 11:21:48

Egyetértek, már a vébén is látszott, hogy valamiért RVP nem passzol bele a rendszerbe... És Huntelaar legalább olyan jó szezont futott, 20 perceknél mindenképp több időt kellene kapnia. A németek ellen kipróbálnám a kezdőben.

D king 2012.06.11. 11:53:26

Nálam alapból Huntelaar kezdene, mindig is így voltam ezzel. Van Persie meg mélységből indulhatna, de ebben a játékban így centerként ennyit tud - mint már láthattuk párszor...
Huntelaar, Huntelaar!!!

CBrosi 2012.06.11. 12:52:23

Az ELF Voetbal magazine megkérdezett 52 hollandiai szakértőt még az EB előtt, akik közül 37-en Huntelaart javasolták, centerbe. Közülük néhányan azt mondták, hogy van Persie játsszon mögötte Sneijder helyett, ami most látszik, hogy hülyeség amúgy. A Volkskrant szavazásán csak 21% mondja azt, hogy még bízik a csapatban, 79% már nem. Amúgy Huntelaar is megnyerhette volna a meccset, de nem jött össze neki sem. De tény, hogy van Persie-nek nem fekszik annyira ez, mint az Arsenal játéka.

Orulez 2012.06.11. 12:56:27

Ne temessük a csapatot!
süti beállítások módosítása