Bert van Marwijk szövetségi kapitány döntése értelmében alaphelyzetben (azaz nem tizenegyespárbajban) nem Arjen Robben lesz az Oranje büntetőfelelőse. Ez a hír azért sem meglepő, mert Robben már számos fontos szituációban hibázott a tizenegyeseknél, 2007-ben a Chelsea játékosaként rontott a Bajnokok Ligája döntőben, idén pedig félig meddig rajta ment el a Német Kupa és a Bajnokok Ligája győzelem is.

Szerintetek ki rúgja a tizenegyeseket? Mi Robin van Persiet, vagy Wesley Sneijdert favorizáljuk.

 

 

1 komment

Címkék: videó futball hollandia tizenegyes arjen robben euro2012 oranje hup holland hup

A bejegyzés trackback címe:

https://huphollandhup.blog.hu/api/trackback/id/tr844573187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

van der fan 2012.06.08. 13:37:26

Részben érthető a dolog. Amúgy Robbenen most kicsit meg is lepődtem, azt hittem, hogy a bukott BL döntő után majd csak kószálni fog a pályán, ezzel szem úgy hajtott és mérgelődött még 6-0-nál is, mintha az élete múlna rajta. Ég benne a bizonyítási vágy, úgyhogy biztosan oda fogja tenni magát. RvP élete szezonját futotta az Arsenalban és ez látszott a felkészülési mérkőzéseken is. Van Bommel szokatlanul visszafogottan játszik mostanában, amit nem is bánok. Szerencsére de Jongra is átragadt ebből egy kevés, de kérdés, hogy mit mutatnak majd vert helyzetben. Van der Wiel és van der Vaart is jó formát mutat, ami pedig Willemset illeti, szerintem sikerült megoldani Pieters kiesését, nagyon bíztató a játéka.
Aki idén kicsit beleszürkült a mezőnybe, az Sneijder. Aki nekem kimondottan hiányzik, az Elia. A kiszámíthatatlan mozgását, cseleit jó lett volna látni most is, de sajnos erről le kell mondanunk.
Összességében egy elég ütőképes csapata van van Marwijk-nek, ami képes a döntőig menetelni, az egész csak azon múlik, hogy meg lesz-e bennük a küzdeni akarás és higgadtak maradnak-e szorult helyzetben is.
Hup Holland Hup!
süti beállítások módosítása