Ugye mindenki kész? Igenis Kapitány! Tegnap a Selecao kínkeserves és némi bírói segítséggel megspékelt győzelmével elrajtolt a 20. labdarúgó-világbajnokság és rögtön a második napon a mi kedvenceink is pályára lépnek. Az ellenfél pedig nem más, mint a címvédő spanyol válogatott, akik 4 évvel ezelőtt a döntőben épp narancsos barátainkat fosztották meg első világbajnoki címüktől. Kár búslakodni, ami történt, megtörtént, ma remek alkalom kínálkozik a nemes bosszúra és a visszavágásra.

 

Sok érdekesség derült ki kedvenceinkről az utóbbi napokban, például az, hogy Sneijder felesége igazi bombanő, vagy az, hogy az Oranje kerete a 8. legértékesebb a résztvevők közül, de Lous van Gaal már azt is elárulta, kik lesznek a kezdők magyar idő szerint 21 órakor Sao Pauloban.

 

Mi mindenesetre már tűkön ülünk, hűtjük a söröket és bízunk benne, hogy megtesszük az első lépést a végső győzelem felé. Ti mit tippeltek a mai meccsre?

 

Spain-vs-Holland-2014-World-Cup-Group-B-Match-Wallpaper-1680x1050.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://huphollandhup.blog.hu/api/trackback/id/tr936298875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása