Aki a félig üres pohárra kíváncsi, tévedjen át Dönerország posztjára, ahonnan törzsanyagot schmittiztünk, majd megírtuk a félig telit, hogy jó magyar szokás szerint éljünk a kettős mérce eszközével.

A tegnapi edzésen készült képek magukért beszélnek. A holland csapat minden tagja koncentrált edzésmunkát végez, szemük előtt kizárólag a holnapi mérkőzésen kötelezően elérendő győzelem lebeg. Egyedüli kivétel ez alól a fiatal Willems, aki jövőbelátó képességekről tesz tanúbizonyságot, és a németek elleni siker tudatában vidáman kocog a csapattagok mellett.

holland training.jpg

A németek háza táján ennél jóval elkeserítőbb a helyzet. A portugálok elleni kínkeserves győzelmet eredményező ernyedt játék nem lesz elég a három pont előnyt adó hollandokkal szemben, ezt tudja a csapat, és rendesen be is ijedtek. A képen látszik, hogy már azt is gyakorolniuk kell, hogyan tartsák vissza stresszből adódó természetes élettani folyamataikat. De mire is számítanak, ha már egy nappal a nagy meccs előtt becsinálnak a gatyájukba, ha a hollandokra gondolnak? 

nemet_edzes.png

A fotósok azt is elcsípték, hogy az arcoskodó Gomez lábát már edzésen is le kell kötözni, nehogy csapattársai testi épségét veszélyeztesse azzal, hogy szokása szerint minden helyzetet ollózva, a labdát véletlenül sem eltalálva próbál megoldani.

nemet_edzes_02.png

A pohár tényleges tartalmára holnap 20:45-től derül fény.

2 komment

Címkék: németország hollandia eb2012 oranje

A bejegyzés trackback címe:

https://huphollandhup.blog.hu/api/trackback/id/tr184583697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CBrosi 2012.06.13. 09:34:22

ilyen szurkolókkal nem is lehet más a vége: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J0F4dAtQX2Y#!
süti beállítások módosítása