Kedves focifanatikusok!

Újabb futballünnep, újabb megmérettetés. Napra pontosan két hét múlva megkezdődik a 14. labdarúgó Európa-bajnokság, melyet Lengyelország és Ukrajna közösen rendez és Ti ezúttal sem maradtok le semmiféle hírről, érdekességről, vagy információról, amely szeretett holland focistáinkkal kapcsolatos. A legutóbbi világbajnokság alatt még a flyingdutchman.blog.hu név alatt találkozhattatok velünk, mostantól itt, a huphollandhup.blog.hu oldalon leszünk fellelhetőek. Mire számíthattok, mit várhattok tőlünk az Eb alatt (és remélhetőleg azt követően is) ? Lesznek hírek, összefoglalók, videók, elemzések,szóval minden, ami csak kell. És mi a cél? Természetesen abban bízunk, hogy 1988 után ismét a megfelelő helyére kerül a Henri Delaunay kupa ;)! Szurkoljatok velünk, sok szeretettel várunk benneteket!

És hogy ne csak a szokásos sablon felvezető legyen a poszt témája, figyelmetekbe ajánlunk egy videót, ahol csinosabbnál csinosabb szurkolócsajok vígan énekelgetik a Hollandiában híres focihimnuszt, a "Hup Holland Hup"-ot, amely szabad fordításban annyit tesz, hogy "Hajrá Hollandia, hajrá!" Már a németek is nekünk drukkolnak :)?

 


szólj hozzá: Hup Holland Hup

 

Forrás:origo

1 komment

Címkék: foci futball hollandia euro2012 oranje hup holland hup

A bejegyzés trackback címe:

https://huphollandhup.blog.hu/api/trackback/id/tr234545860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Der_rosarote_Panther 2012.05.25. 14:54:55

Jó, hogy én elfogult vagyok, de a németeknek én sem tudnék szurkolni a helyükben! :-))
Legyen elég nekik idénre az ezüstérem a BL-ben ;-)
Éljen az új blog, hajrá Hollandia!!! Már nagyon várom az EB-t!
süti beállítások módosítása