Bár még javában zajlanak a bajnoki és nemzetközi kupaküzdelmek, mint láthatjátok, mi már megkezdtük a felkészülést és a végső visszaszámlálást, hiszen egész pontosan 69 nap és 16 óra múlva ismét kezdetét veszi a legnagyobb futball ünnep Brazíliában, ahol kedvenceink a Vérnarancsok nem kisebb céllal lépnek majd pályára, minthogy feledtessék a legutóbbi Labdarúgó- Európa-bajnokságon elszenvedett csúfos kudarcot és végre valahára begyűjtsék az első világbajnoki címet Hollandiának.

Mi szokásunkhoz híven ismét végigblogoljuk majd a vb-t és igyekszünk nektek minél több érdekes, hasznos és humoros információt eljuttatni kedvenceinkről. Várjuk idén is a leveleket, hozzászólásokat, kritikákat és reméljük, részben mi is hozzájárulhatunk majd a világbajnokság élvezeti értékéhez.

Nemsokára újra jelentkezünk, addig is nézzétek meg az Oranje összes kvalifikáció során szerzett találatát.

Hup Holland Hup!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://huphollandhup.blog.hu/api/trackback/id/tr845891708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása